Οι ειδήσεις που κάνουν το καλοκαίρι μας καλύτερο!


Είναι στη φύση μας να αναζητούμε καλά νέα. Ειδήσεις που μπορούν να μας γεμίσουν με αισιοδοξία, προσμονή ή έστω, με μια μικρή ή μεγάλη δόση υπερηφάνειας.

Μια όμορφη εικόνα, ένα θετικό αποτέλεσμα, μια νέα εμπειρία. Τι καλό μας φέρνουν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου;

  1. Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο.

Φανταστείτε την έκπληξη του ψαρά που αντίκρυσε πρώτος ένα αρχαίο ναυάγιο στο βυθό της νησίδας Περιστέρα στην Αλόννησο, το 1985! Ένα μεγάλο εμπορικό πλοίο, φορτωμένο με χιλιάδες αμφορείς κρασιού, ταξίδευε από μια αρχαία πόλη της Χαλκιδικής προς τη σημερινή Σκόπελο, όταν βυθίστηκε ξαφνικά σε βάθος 28 μέτρων κοντά στην Αλόννησο.

Αυτό το αρχαίο ναυάγιο του 5ου αιώνα π.Χ, και ένα από τα σημαντικότερα της κλασικής αρχαιότητας, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ερασιτέχνες αυτοδύτες και δύτες ελεύθερης κατάδυσης, με τη συνοδεία εξειδικευμένων ομάδων. Από τις 3 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου, το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας ανοίγει τις υδάτινες πύλες του. Εντυπωσιακό, σπάνιο και σε πανέμορφα, εξωτικά νερά!

2. Εκατομμύρια likes στο Instagram για τα Μετέωρα.

  1. Λίγες ώρες μόνο χρειάστηκαν για να συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια likes, από όλον τον κόσμο, μια εντυπωσιακή αεροφωτογραφία από τα Μετέωρα! Και όχι άδικα. Η συγκεκριμένη επιβλητική λήψη, τραβηγμένη από έναν Γερμανό φωτογράφο, παρουσιάζει σε όλο της το μεγαλείο την Καλαμπάκα και τους επιβλητικούς βράχους, που μοιάζουν να αιωρούνται στον αέρα. Ένας ονειρικός προορισμός που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ίδιου του μέσου, γιατί ναι, και το Instagram έχει λογαριασμό στο Instagram!

  2. Νέες γευστικές επιλογές myblu από την Imperial Tobaco Hellas.

Δύο νέες γεύσεις, Menthol και Mango/Apricot, έρχονται να προστεθούν στην ευρεία γκάμα του myblu και να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο αρωματικό!

Το Mango Apricot, που συναρπάζει με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό του άρωμα, έχει ένταση 1.6% και προσφέρει έντονη, αλλά απαλή γευστική εμπειρία. Το Menthol, που εντυπωσιάζει με τη δροσερή γεύση μέντας και το άρωμα φρεσκάδας, έχει ένταση 1.6%, για έντονη γεύση μεγάλης διάρκειας.

Και οι δύο αρωματικές νέες γεύσεις διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, ειδικά για το myblu, το προϊόν νέας γενιάς της Imperial Tobacco Hellas. Και δεν πρόκειται απλά για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά για το πρώτο, σε προτιμήσεις, ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, που μας υπόσχεται ένα καλύτερο καλοκαίρι!

  1. Η Πάρος καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020.

Τι ήταν αυτό που κέρδισε τις καρδιές των αναγνωστών μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού και ανέδειξαν την Πάρο ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης, στα World’ s Best Awards 2020; Μα, οι πανέμορφες παραλίες της αρχικά, με τη λευκή άμμο, τους απόκρημνους βράχους και τα τιρκουάζ νερά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτές που εντυπωσίασαν επισκέπτες και συμμετέχοντες. Τα μικρά της χωριά στην ενδοχώρα κέρδισαν επίσης τις εντυπώσεις, με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τους και τα αρχαία μνημεία. Εμείς, θα προσθέσουμε και το εξαιρετικό φαγητό που μπορεί να απολαύσει κανείς, φτιαγμένο με μοναδικά τοπικά προϊόντα και φυσικά, τη φημισμένη νυχτερινή της ζωή!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ