Η Μαντόνα έφαγε «Μπαν» σε ψευδή ανάρτηση της στο Instagram για τον κορωνοϊό

Μία ανεύθυνη κίνηση, έκανε την βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, να φανεί αναξιόπιστη στους, εκατομμύρια, followers της.

Η Μαντόνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα παραπλανητικό βίντεο μέσα από το οποίο διαδιδόντουσαν ψευδής πληροφορίες σχετικά με ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το οποίο είχε κρατηθεί μυστικό.

Το εν λόγο βίντεο, το οποίο είχε κοινοποιηθεί από χιλιάδες κόσμο, μεταξύ άλλων και του προέδρου της HΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφαιρέθηκε από την υπηρεσία του Instagram, διότι  «περιείχε λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και πρόληψης της Covid-19» όπως δηλώνει εκπρόσωπος του Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram.

Συγκεκριμένα στο βίντεο φέρεται να υπάρχει μία αμφιλεγόμενη γιατρός από το Τέξας, Στέλα Ιμάνουελ η οποία διαφήμιζε το φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη ως θαυματουργή θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Η παραπλάνηση όμως δεν τελείωσε εκεί. Η Μαντόνα στο βίντεο ισχυριζόταν ότι υπάρχει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εδώ και μήνες, ωστόσο, αυτό κρατήθηκε μυστικό, «έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι να αρρωστήσουν πιο πολύ».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ