Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από την Κυριακή στην Αλόννησο


Τραγικός γράφτηκε ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στην Αλόννησο, καθώς η σορός του ξεβράστηκε στην παραλία Γιαννίτσι Καρύστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου, με τους άνδρες της υπηρεσίας να εντοπίζουν τη σορό του στην παραλία Γιαννίτσι το πρωί της Πέμπτης. Θα ακολουθήσει νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα στην παραλία “Γιαννίτσι” Καρύστου, η σορός του 52χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες της 25-07-2020 στη θαλάσσια περιοχή “Βρισίτσα” νοτιοδιοδυτικά ν. Αλοννήσου για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, και για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του από τις Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Διόκλειο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρύστου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ