Σοκ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας: Πήγαν να γράψουν σε άλλη γυναίκα το μωρό που γέννησε 15χρονη Ρομά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε στο νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όταν τρεις Αλβανοί, προσπάθησαν να γράψουν σε άλλη γυναίκα το μωρό που έφερε στον κόσμο μια 15χρονη ρομά. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου, όταν η 15χρονη γέννησε στο νοσοκομείο ένα υγιέστατο μωράκι. Τρεις ημέρες μετά, εμφανίσθηκε στο Νοσοκομείο ένας 38χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ήταν ο πεθερός της, έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να περαστεί η γέννηση στα μητρώα και να προχωρήσει στο Ληξιαρχείο. Εκεί το προσωπικό του Νοσοκομείου διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας παρουσίασε ως ταυτότητα της λεχώνας, την ταυτότητα μιας 28χρονης Αλβανίδας ρομά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας προσήγαγαν στο Τμήμα τόσο τον «παππού», όσο και την 15χρονη λεχώνα, αλλά και τον 21χρονο φερόμενο ως πατέρα του βρέφους και την 28χρονη που διέθεσε την ταυτότητά της. Οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις, καθώς αποδείχτηκε ότι προσπάθησαν να εγγράψουν το βρέφος σε άλλη μητέρα, ενώ εξετάζεται και ο βαθμός συγγενείας μεταξύ αλλοδαπών και Ρομά, αλλά και η πατρότητα του βρέφους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here