Κορονοϊός: Πανικός στην Θεσσαλονίκη – 12 άτομα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό μετά από γλέντι γάμου

Κορονοϊός: Την περασμένη Τρίτη νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης «πλημμύρισε» με πολίτες που είχαν ύποπτα συμπτώματα covid 19 

Όσο οι καλεσμένοι γλεντούσαν σε δεξίωση γάμου που έγινε το Σάββατο 25 Ιουλίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, άλλο τόσο «γλεντούσε» και ο κορωναϊός, όπως φαίνεται από την προσέλευση τουλάχιστον δώδεκα καλεσμένων στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, με ύποπτα συμπτώματα, υψηλού πυρετού και καταβολής δυνάμεων.

Το θέμα αποκάλυψε το σάιτ hellasjournal.com και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Τρίτη 28 Ιουλίου, τρεις ημέρες μετά την γαμήλια τελετή και το γλέντι που ακολούθησε, κάποιοι καλεσμένοι (αδιευκρίνιστος αριθμός), μεταξύ άλλων νηπιαγωγοί, κομμώτριες, δημόσιοι υπάλληλοι, παρουσίασαν υψηλό πυρετό, άνω των 38 βαθμών, που άγγιξε και τους 40.

Την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ένας καλεσμένος φέρεται να διαγνώστηκε θετικός στον covid-19, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Την ίδια ημέρα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τουλάχιστον δώδεκα άτομα που συμμετείχαν στο γάμο προσήλθαν με παρόμοια, ύποπτα συμπτώματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, από τα οποία τα δέκα φέρονται να είναι θετικά στον κορωναϊό, μετά από το σχετικό τεστ.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Άγνωστος μέχρι στιγμής ο αριθμός των συμμετεχόντων στη γαμήλια τελετή και στη δεξίωση, όπως και η περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει αυξηθεί τόσο ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται με ύποπτα συμπτώματα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπως και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Πηγή: hellasjournal.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here