Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος δίπλα στη Φαίη Σκορδά


Δύο ονόματα-έκπληξη για δύο διαφορετικές εκπομπές. Η πρώην συνεργάτιδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μετακομίζει από τη νέα σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha για να στηρίξει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το μοντέλο και πρώην κριτή του «GNTM», που θα πάρει φέτος το βάπτισμα του πυρός ως τηλεπαρουσιάστρια ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Η πληροφορία μεταδόθηκε μέσω της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #not», δίχως όμως να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια τη δημοσιογράφο. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε διαψεύσει μέσω facebook τις πληροφορίες που την ήθελαν τότε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Big Brother».

Στο μεταξύ, μετά την Κόνι Μεταξά, η Φαίη Σκορδά έκλεισε -σύμφωνα με την ιστοσελίδα zappit- και τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο για το νέο πάνελ της. Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχει διαγράψει έως σήμερα μια αξιόλογη και ιδιαίτερα ποιοτική θεατρική πορεία, με δύο υποψηφιότητες για το βραβείο «Δημήτρης Χορν», αλλά και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ, όπως το «Η ζωή εν τάφω», που παιζόταν πέρσι στην ΕΡΤ. Φέτος έπαιζε στην παράσταση «Περηφάνια και προκατάληψη» με την Ευγενία Δημητροπούλου, που διακόπηκε λόγω κορονοϊού.

Δείτε επίσης: Παντρεμένη παρουσιάστρια… κλέβει ρούχα για τον εραστή της από το βεστιάριο του καναλιού

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ