Η απολογία της Έλεν ντε Τζένερις για τις κατηγορίες συνεργατών της περί τοξικού περιβάλλοντος (video)

Το τελευταίο διάστημα, βροχή έχουν πέσει οι καταγγελίες ενάντια στην κωμικό και παρουσιάστρια, του πολύ διάσημου show «The Ellen DeGeneres Show», Έλεν ντε Τζένερις από πρώην και νυν συνεργάτες της.

Παρόλο που η Έλεν ντε Τζένερις, έχει προωθήσει το μότο «Να είσαι ευγενικός», οι υπάλληλοι δηλώνουν ότι έχουν βιώσει το αντίθετο. Συγκεκριμένα, πολλοί την κατηγόρησαν ότι ο χώρος εργασίας τους είναι γεμάτος με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό» και όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει για να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους, είναι απλά πρoωθητικές ενέργειες για το show.

H γνωστή παρουσιάστρια, αγανακτισμένη από τις κατηγορίες που της εξαπέλυσαν, αποφάσισε να μιλήσει στους εργαζομένους της γι αυτό το θέμα και τους έστειλε μία επιστολή με την απολογία της. 

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε την επιστολή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής, Ed Glavin, θα απολυθεί.

Η Έλεν ντε Τζένερις αναφέρει:

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το “The Ellen DeGeneres Show” θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας – κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι’αυτό ζητώ συγγνώμη.

Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι’ αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο.

Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε με γεωμετρική πρόοδο, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά. 

Έχουμε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο προσωπικό, μαζί με τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, και κάνουμε τα πρώτα βήματα για να τα εφαρμόσουμε. Η Warner Bros. και η Έλεν Ντε Τζενέρις δεσμεύονται να διασφαλίσουν ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο στο σεβασμό και τις ευκαιρίες χωρίς αποκλεισμούς» 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ