Ο Σβαμπ περνάει από εξετάσεις και υπογράφει στον ΠΑΟΚ! Γρίφος με Βιεϊρίνια


Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Στέφαν Σβαμπ έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και τον υποδέχτηκε ο Oλαφ Ρέμπε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 29χρονος μέσος, μετά την απαραίτητη ξεκούραση από το ταξίδι, θα έχει συζητήσεις τόσο με τον αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά» όσο και με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Με βάση τον σχετικό προγραμματισμό, σήμερα ο Αυστριακός αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, που προβλέπει συνεργασία για 2+1 χρόνια.

Πρόβλημα και «μυστήριο» εξακολουθεί να υπάρχει με την περίπτωση Βιεϊρίνια, ο οποίος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο παίκτης ζητεί 1.200.000 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ του προσφέρει διετές με αυτά τα χρήματα και με την προϋπόθεση να πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην ομάδα κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βιεϊρίνια δεν αποδέχεται όρους στο συμβόλαιο και έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, όταν θα συζητήσουν τετ α τετ το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους. Εάν δεν τα βρει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι πιθανό να δούμε τον Πορτογάλο να αγωνίζεται στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας με τα χρώματα της Αλ Αχλί, μετά την πρόταση που του έκανε ο πρώην προπονητής του «Δικεφάλου» Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Τέλος, κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι (στους ανίσχυρους ο ΠΑΟΚ) στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι οποίοι είναι: Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιένης.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ