Υπόθεση αρπαγής νεογέννητου: Προσπάθησαν να «γράψουν» το νεογέννητο 15χρονης Ρομά σε άλλη γυναίκα!


Σε αναβρασμό βρίσκονται η διοίκηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής λόγω ενός περίεργου περιστατικού, σχετικά με τη διαφαινόμενη αρπαγή ενός νεογέννητου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, την Κυριακή 26 Ιουλίου τρεις Αλβανοί προσπάθησαν να γράψουν σε άλλη γυναίκα το μωρό που έφερε στον κόσμο μία 15χρονη Ρομά! Η ανήλικη γέννησε την Πέμπτη ένα υγιές μωράκι και τρεις ημέρες μετά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο… πεθερός της! Μάλιστα, προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να περαστεί η γέννηση του παιδιού στα μητρώα και να καταχωριστείεί στο Ληξιαρχείο.

Όμως το προσωπικό του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο αλλοδαπός παρουσίασε ως ταυτότητα της λεχώνας αυτήν μιας… 28χρονης Αλβανίδας Ρομά! Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας προσήγαγαν στο τμήμα τόσο τον «παππού» του βρέφους όσο και τη 15χρονη μητέρα, αλλά και τον 21χρονο φερόμενο ως πατέρα του νεογέννητου και την 28χρονη που διέθεσε την ταυτότητά της.

Η πατρότητα του βρέφους

Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις, καθώς αποδείχτηκε ότι προσπάθησαν να εγγράψουν το μωρό σε άλλη μητέρα. Εξετάζονται, επίσης, ο βαθμός συγγένειας μεταξύ των Αλβανών και των Ρομά, όπως και η πατρότητα του βρέφους.

Οι έρευνες των αστυνομικών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ