Τόσο πολύ στεναχωρήθηκε η Κιμ από τον Κάνιε Γουέστ που πνίγει τον πόνο της σε πανάκριβη βίλα


Η Κιμ πνίγει τον πόνο που της προκάλεσε ο Κάνιε Γουέστ σε χλιδάτη βίλα αξίας 101.400.000 ευρώ στο Μαλιμπού.

Για παρέα έχει τη μητέρα της Κρις Τζένερ και τις διάσημες αδελφές της! 

Το ράντσο αξίας 12.000.000 ευρώ στο Γουαϊόμινγκ όπου έχει αράξει μόνος του εδώ και μήνες ο Κάνιε Γουέστ μοιάζει με… γιαπί μπροστά στην έπαυλη στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας όπου μένει η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τα παιδιά τους.

Ενώ αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και έναν χρόνο, η 34χρονη «κρύβει» από τα αδιάκριτα μάτια τη στενοχώρια της στη βίλα αξίας 101.400.000 ευρώ. Την ώρα που ο δισεκατομμυριούχος ράπερ ονειρεύεται να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και διοργανώνει προεκλογικές ομιλίες με ορμητήριο το Γουαϊόμινγκ, η προσφάτως δισεκατομμυριούχος σύζυγός του επέστρεψε στη «βάση» της στο Μαλιμπού, μετά την άκαρπη επίσκεψή της στο ράντσο του Γουέστ, απ’ όπου αποχώρησε δακρυσμένη.

Πολυκοσμία

Στη βίλα που της παραχώρησε η φίλη της Ντιάνα Τζένκινς η Κιμ έχει για παρέα τις διάσημες αδελφές της, ενώ συχνά την επισκέπτεται και η μητέρα της, Κρις Τζένερ.

Παρά την… πολυκοσμία, οι Καρντάσιαν δεν θα έχουν πρόβλημα χώρου, καθώς η έπαυλη με την εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό είναι χτισμένη στην κορυφή λόφου, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και 10 τουαλέτες. Εσωτερικά κυριαρχούν το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επενδύσεις των τοίχων, ενώ εξωτερικά τις εντυπώσεις κλέβει η τεράστια πισίνα. Τέλος, σε περίπτωση που η Καρντάσιαν βαρεθεί την πισίνα, μια ιδιωτική ξύλινη σκάλα οδηγεί στην παραλία και τη θάλασσα.

Πηγή:Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ