Στέλιος Χατζηιωάννου: Ο mr. EasyJet βαφτίζει την κoρoύλα του στις Σπέτσες!


Το φετινό, δύσκολο καλοκαίρι, που βρίσκει τον Στέλιο Χατζηιωάννου να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να απαλλάξει την αεροπορική εταιρία easyJet από τα αχρεία στελέχη που προχώρησαν στη συμφωνία-σκάνδαλο με την Airbus, η οικογένειά του θα «αναστατώσει» τις Σπέτσες!

Ο sir Stelios και η καλλονή Ιρλανδέζα σύζυγός του Όρλα επέλεξαν το αριστοκρατικό νησί για να βαπτίσουν την πρωτότοκη κορούλα τους Αρια. Το ιερό μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 σε κλειστό κύκλο και με την παρουσία συγγενών και καλεσμένων από την Κύπρο, το Λονδίνο και το Μονακό, στο εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, με νονές της νεοφώτιστης τις κόρες του Πόλυ Χατζηιωάννου Εριέττα και Λιλιάνα και την κόρη της Κλέλιας Χατζηιωάννου Αννα. Θα ακολουθήσει παραμυθένιο δείπνο στο «Grand Hotel Poseidonion».

Αν και οι περισσότεροι καλεσμένοι θα φτάσουν στο νησί με ελικόπτερα και πολυτελείς θαλαμηγούς, όπως η «Esmeralda» του Πόλυ και της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, την παράσταση θα κλέψει το ιστιοπλοϊκό «Aria», που φέρει το όνομα της νεοφώτιστης και θα βρίσκεται αγκυροβολημένο μπροστά από το Ποσειδώνιο. Ο Mr easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου, βενιαμίν γιος του αξέχαστου βασιλιά των τάνκερ Λουκά Χατζηιωάννου και της πάντα σεμνής και γλυκιάς Νέδης Χατζηιωάννου, που έχει τιμηθεί στο Μπάκιγχαμ από τη βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο τού sir, είναι πρώτα απ’ όλα ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος και επιχειρηματίας, που πάντα βοηθάει την Κύπρο και την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές.

Έλαμπε από ευτυχία

Το αποδεικνύει έμπρακτα μέσω του ιδρύματός του Stelios Philanthropic Foundation, προσφέροντας καθημερινά γεύματα σε άπορους συμπατριώτες μας, ενώ χρηματοδοτεί νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες. Το 2008 ο Στέλιος Χατζηιωάννου έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό της Ιρλανδής συζύγου του Ορλα Μέρφι στην οικογενειακή δεξίωση -παρουσία και του πρίγκιπα Αλβέρτου- που παρέθεσε στο σκάφος του, που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα του Μονακό, με αφορμή τη γέννηση της μοναχοκόρης του.

Εκεί έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα φλας η δυναμική και πετυχημένη Sales Key Account Manager του ομίλου Boutsen Design, που κατάφερε και έκανε σύζυγο και πατέρα τον διεθνώς περιζήτητο γαμπρό. Η Όρλα φωτογραφήθηκε με την αγαπημένη αδελφή του Στέλιου Κλέλια, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Απόφοιτη του University of Limerick, με B. Sc. Εquine Science, ταξιδεύει με τον σύζυγό της σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ως την Ελλάδα και την Κύπρο, που λατρεύει ιδιαιτέρως.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ