H πρώην ποδηλάτισσα, Lucia Javorcekova κάνει άνω κάτω το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας


Ήρθε στην Ελλάδα με τον σύντροφό της για διακοπές και κατάφερε να μας κάνει άνω κάτω. Για την πρώην αθλήτρια της ποδηλασίας Lucia Javorcekova, που πλέον κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, το να γίνει το κορμί του φετινού καλοκαιριού, όπως φαίνεται, είναι παιχνιδάκι.

Αρκούσαν λίγα λεπτά στο Instagram και μερικές γυμνές φωτογραφίες της σε διάσημα μέρη της χώρας μας για να πέσουν πάνω της τόσο τα βλέμματα εκατομμυρίων «ακολούθων» όσο και τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια κατάφερε, ποζάροντας γυμνή είτε στο φημισμένο ναυάγιο στη Ζάκυνθο είτε στην εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο ακρωτήρι της Γραμβούσας, στα Χανιά, να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η «Espresso» και ο Χάρης Λεμπιδάκης. άλλωστε ήταν εκείνη που πρώτη ανακάλυψε το μοντέλο σε ξενοδοχείο της Κρήτης και δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το τουρ της στα ελληνικά νησιά αποτυπώθηκε όχι μόνο στους λογαριασμούς της στα social media, αλλά αποτέλεσε είδηση και στη χώρα της. Λίγο προτού πετάξει για τη χώρα της (θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 11 Αυγούστου για να ριλαξάρει σε Ιο και Μύκονο), η Lucia Javorcekova μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» αποκαλύπτοντας ότι τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται τη χώρα μας συνεχώς, καθώς συνεργάζεται επαγγελματικά με τον PR Manager Θάνο Παπαδημητρίου.

«Νιώθω υπέροχα στη χώρα σας. Είναι ένας επίγειος θησαυρός ομορφιάς, γαλήνης και γεύσεων. Έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους και αγαπάω να δουλεύω στη χώρα της θάλασσας και του άπειρου γαλάζιου» εξομολογείται ο «πειρασμός» του φετινού made in Greece καλοκαιριού! Όση ώρα συνομιλούσαμε μαζί της είχε μια απλότητα στις κινήσεις της. Ναι, ξέρει πόσο όμορφη είναι, ναι, γνωρίζει ότι τα βλέμματα των ανδρών πέφτουν πάνω της, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προκαλεί και να εντυπωσιάζει. Με το μαγιό της, ένα καφτάνι, γυαλιά ηλίου πανάκριβα και μια λεμονίτα στο χέρι περιφερόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε και προκαλούσε εγκεφαλικά! Η ίδια κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας δεν έκρυψε την προτίμησή της στο νησί των γενναίων: «Αγαπώ την Κρήτη γιατί έχει πολλές εναλλαγές στη διασκέδαση, στις παραλίες που θα επιλέξει κανείς. Διαθέτει υπέροχα ξενοδοχεία και η φιλοξενία των Κρητικών πραγματικά είναι υπέροχη. Όσο για την τοπική κουζίνα, δεν ξέρω κάποιον που μπορεί να αντισταθεί».

Οι καλλιτεχνικές πόζες

Η κουβέντα, όμως, πήγε και στις περίφημες γυμνές φωτογραφίες της σε φημισμένα μέρη της χώρας μας. «Δεν το έκανα για να προκαλέσω. Θεωρώ ότι είναι καλλιτεχνικές και μαγεμένη από την ομορφιά των τοπίων θέλησα να αφεθώ γυμνή στα χάδια του ήλιου. Ok, το ήξερα ότι με το που ανεβάσω τις φωτογραφίες στο Instagram θα γίνει χαμός, ωστόσο δεν περίμενα να γίνω και είδηση στην εφημερίδα σας αλλά και σε sites της χώρας σας και του εξωτερικού». Τη ρωτάω αν θα φωτογραφιζόταν γυμνή με φόντο αρχαία μνημεία της χώρας μας και η απάντησή της ήταν κατηγορηματική: «Σε καμία περίπτωση. Οι αρχαιολογικοί χώροι δεν είναι μέρη για σέξι φωτογραφίσεις. Εκεί κάποιος αφήνεται στη μαγεία του κάλλους ενός μνημείου και όχι σε κάτι άλλο».

Πώς αντιμετωπίζει, όμως, η ίδια την πανδημία μας και είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι; «Μου αρέσει να ταξιδεύω και μπορεί ο Covid-19 να κάνει μεγάλο κακό σε πολλές χώρες του κόσμου, αλλά η ασφάλεια της Ελλάδας ήταν και είναι μοναδική και αυτό θέλω να το τονίσω. Ναι, να επισκεφτείτε την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Μη φοβάστε!» είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω της «Espresso» το μοντέλο που έφερε τον καύσωνα στη χώρα μας!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ