Υπέροχος ο Λιβέρης στο Γκενκ


Υπέροχο αγώνα έκανε ο νεαρός Έλληνας οδηγός Διονύσης Λιβέρης το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περίφημη πίστα Γκενκ του Βελγίου στα πλαίσια του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος Καρτ Rotax των Κάτω Χωρών.

Αν και τελικά κατέλαβε την 5η θέση της γενικής κατάταξης στους τέσσερις αγώνες της συνάντησης των 28 οδηγών από 11 χώρες, οι μάχες που έδωσε με τον παγκόσμιο πολυπρωταθλητή Λάμερς και τους κορυφαίους οδηγούς Νόλτεν, βαν Πάρις και άλλους κυριάρχησαν στα σχόλια των παρουσιαστών της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Ο Διονύσης σημείωσε πολλούς ταχύτερους γύρους του αγώνα αλλά δέχτηκε ποινή για επαφή που είχε με τον ομόσταυλο του αυστριακό Ντάνυ Μάχατσεκ.

Τώρα προετοιμάζεται για τη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή πάλι στο Γκενκ.

Ο Λιβέρης είναι δευτεραθλητής του Διεθνούς Κυπέλλου Kart Rotax 2019 και αγωνίζεται με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα DAEMS από το Βέλγιο στην ανώτατη κατηγορία DD2, με καρτ 35 ίππων, δύο ταχυτήτων και φρένων στους τέσσερις τροχούς που αναπτύσσουν περί τα 135 χλμ την ώρα στο Γκενκ.

Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το YouTube.

Τον Διονύση προπονεί ο κορυφαίος Έλληνας καρτίστας Γιάννης Αντωνιάδης και στηρίζουν η ΕΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ με τα άφλεκτα σύνθετα υλικά etalbondA2, η ομογενής οικογένεια Spanos με την ομάδα αμερικανικού φούτμπολ Los Angeles Chargers, η ενεργειακή εταιρεία Contourglobal και η Chipita-7Days.

Ο Διονύσης Λιβέρης με μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό στο Γκενκ. Οι αγώνες έγιναν χωρίς θεατές και με πολύ αυστηρά μέτρα!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ