Ο Snik ξεφεύγει και επιτίθεται: «Xαίρομαι που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς!» (video)


Χυδαίο το ξέσπασμα του Snik – εκτοξεύει κατηγορίες προς όλους για «σαμποτάρισμα» του νέου του κομματιού, το οποίο δεν κατάφερε να έχει τα views που περίμενε ο ίδιος…

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik φανερά ενοχλημένος και… απογοητευμένος μοιράζεται με τους followers του το γεγονός ότι τα views στις διαδικτυακές πλατφόρμες δεν είναι αυτά που περίμενε. Σίγουρος για την ποιότητα του κομματιού του, δηλώνει πως έχει καταλάβει την πρόθεση κάποιων να σαμποτάρουν τη νέα του δουλειά και δεν παύει να θεωρεί πως η αξία του στο χώρο είναι… δεδομένη.

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο που.…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς» είπε μεταξύ άλλων ο Snik στο ξέσπασμα που συγκλόνισε χάρη στον «κομψό λόγο» που χρησιμοποίησε.

Το βίντεο σχολιάστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», με την Ναταλί Κάκκαβα να τονίζει: «Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ