Νταλιάνης και Μαζιώτης σε ρόλο δικηγόρων στις «Άγριες μέλισσες»


Μπορεί οι τηλεθεατές να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τον δεύτερο κύκλο, όμως στις «Αγριες μέλισσες» (με τον ΑΝΤ1 να έχει ήδη πουλήσει τα δικαιώματα του σίριαλ σε έντεκα χώρες) τρέχουν για την έναρξη των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν πάλι, έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα, στα τέλη Αυγούστου.

Και αν το γράμμα -στο δραματικό φινάλε- που έπεσε στα χέρια της Θεοδοσίας και το οποίο αποκαλύπτει το μυστικό του Γιάννου, που γνώριζε πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, θα είναι η απαρχή καταιγιστικών εξελίξεων, οι συντελεστές της σειράς ρίχνουν το βάρος και σε όσα θα διαδραματιστούν στις δικαστικές αίθουσες με κατηγορούμενη τη Λενιώ, η οποία θα αναλάβει όλη την ευθύνη για τον φόνο προκειμένου να σώσει την Ασημίνα και τη Δρόσω!

Η διαμάχη των οικογενειών Σεβαστού και Σταμίρη θα μεταφερθεί εκτός από το Διαφάνι και στα δικαστήρια, με νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στη μικρή οθόνη.
Οι νέοι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους νομικούς που θα δώσουν σκληρή μάχη εκπροσωπώντας τους πελάτες τους, τον Δούκα από τη μια και τη Λενιώ από την άλλη. Στον ρόλο του εκπροσώπου της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους της οικογένειας του Δούκα Σεβαστού, οι τηλεθεατές θα δουν τον Γιάννη Νταλιάνη, με τον ηθοποιό να επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στο γυαλί ήταν στην αστυνομική σειρά μυστηρίου του Mega «Ιχνη».

Στο σανίδι

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει σπουδάσει στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου, στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος της Ασπασίας Παπαθανασίου, έχει σημαντική παρουσία στο σανίδι, ενώ στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές «Τελευταίοι εγγονοί», «Λούφα και παραλλαγή», «Ιχνη» και «Αγρια παιδιά».
Στην αντίπερα όχθη, εκείνος που θα έχει τον ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης της Λενιώς θα είναι ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Για όσους δεν θυμούνται, ο ηθοποιός, που είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ιασμος – Β. Διαμαντόπουλος, είχε κάνει μια εμφάνιση στην «Εθνική Ελλάδος», που έφερε την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, σε ρόλο γκεστ.

Έχει συμμετάσχει στην ταινία «MYST», σε σκηνοθεσία Χρ. Πετρόπουλου, και στην κινηματογραφική παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Στο θέατρο εμφανίστηκε πριν από εννιά χρόνια στο έργο «Πεινάει κανείς», ενώ την περσινή θεατρική σεζόν έπαιξε στην «Τάρτα ροδάκινο» με την Αννα Αδριανού.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ