Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μοναδικές στιγμές έρωτα ταξιδεύοντας στο Ιόνιο


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μοναδικές στιγμές έρωτα ταξιδεύοντας στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να μη συμφώνησε τελικά με τους ιθύνοντες του Alpha για να κάνει εκπομπή ή να παίξει σε κάποιο σίριαλ, ωστόσο δεν φόρεσε και τις μαύρες πλερέζες που θα μείνει εκτός τηλεόρασης, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Απεναντίας, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά», την οποία είδαμε την περασμένη σεζόν, περνάει ένα από τα πιο ξένοιαστα καλοκαίρια της ζωής της μαζί με τον άντρα της και γνωστό σεφ. Το ζευγάρι, το οποίο περνά φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνου στον τόπο του, έκανε ένα διάλειμμα και βρέθηκε στους Παξούς για ολιγοήμερες διακοπές.

Οι δυο τους, μάλιστα, ταξίδεψαν με σκάφος και στους Αντιπαξούς, με τη Βάσω να πιάνει το τιμόνι, αναλαμβάνοντας χρέη καπετάνισσας. Όπως ήταν επόμενο, τα πειράγματα του άντρα της δεν είχαν τέλος, με τον σεφ να ανεβάζει εικόνες στο Instagram και να σχολιάζει με χιούμορ την εκλεκτή της καρδιάς του. Και η γνωστή ηθοποιός, πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους followers της στα social media φωτογραφίες από τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά.

Δείτε επίσης: Με μπικίνι «φωτιά» στη Νάξο το μοντέλο Ειρήνη Καζαριάν

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ