Κορονοϊός: Συναγερμός στη Μύκονο – Θετικός υπάλληλος beach bar


Ανησυχία για πιθανή διασπορά στο νησί

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος του beach bar Alemagou στη Φτελιά της Μυκόνου.

Την ενημέρωση έκανε η επιχείρηση, η οποία θα παραμείνει κλειστεί έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, με διενέργεια τεστ στο σύνολο του προσωπικού και απολύμανση όλων των χώρων της.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφαλείας, προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού», αναφέρει η επιχείρηση σε ανάρτηση στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση άνοιξε τη Δευτέρα 29/06 έπειτα από δύο εβδομάδες που ήταν κλειστή λόγω παραβίασης των κανονισμών για τον κορονοϊό.

Το γνωστό μπαρ της Μυκόνου είχε βάλει προσωρινό λουκέτο όταν σε έλεγχο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διαπιστώθηκαν εικόνες συνωστισμού. Του επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, σε ρύθμιση εξορθολογισμού των ποινών, το beach bar άνοιξε κανονικά 15 μέρες μετά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ