Στιγμές ξενοιασιάς στα Κουφονήσια για την αγαπημένη «Βουλίτσα» Ελένη Κοκκίδου


Διακοπές χωρίς τον «Μηνά» για την αγαπημένη «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας». Η Ελένη Κοκκίδου, πρωταγωνίστρια στη δημοφιλή σειρά του Alpha που θα συνεχιστεί για όγδοη χρονιά, καταγράφοντας έτσι το ρεκόρ της μακροβιότερης κωμικής σειράς στην ελληνική τηλεόραση, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στα Κουφονήσια.

Βλέπετε, τα εντατικά γυρίσματα του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» διακόπηκαν για λίγες ημέρες ώστε να μπορέσουν οι συντελεστές να ξεκουραστούν για λίγο και να επιστρέψουν κατόπιν στους ίδιους -ίσως και ακόμη πιο γρήγορους- ρυθμούς δουλειάς. Οι ιθύνοντες του Alpha έχουν ζητήσει μεγάλο stock επεισοδίων υπό τον φόβο ενός νέου lockdown. Έτσι, ό,τι μπάνια προλάβει θα τα κάνει τώρα, στις ολιγοήμερες διακοπές της, η τηλεοπτική «Βουλίτσα».

Πάντως, στις φωτογραφίες της που έφτασαν στην «Espresso» η ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται ξένοιαστη και χαλαρή να κάνει τα ψώνια της από κατάστημα στα Κουφονήσια και να επιστρέφει μετά στο κατάλυμά της στον πανέμορφο κυκλαδίτικο προορισμό. Δεν μας φάνηκε δηλαδή να… μουρμουράει στον δρόμο!

Δείτε επίσης: Η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει ηλιοκαμένη με λευκό πλεκτό μαγιό και… νάζι

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ