Επίθεση στην ΕΠΟ από τον μεγαλομέτοχο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη


Πρώτη μεταγραφή για τον Άρη χθες με τον Εμάνουελ Σάκιτς, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ νωρίτερα ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Αγγελος Χαριστέας μίλησαν εφ’ όλης της ύλης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε κατά της ΕΠΟ και κατά παικτών που εκβίαζαν τον ίδιο και την ομάδα:«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πληρώσουμε 1.200.000 ευρώ για τα εγκλήματα που έχουν κάνει προηγούμενες διοικήσεις. Όλοι εκβίαζαν, δεν δεχόταν κανείς να συνεργαστεί, εκτός από τον Ούμπιδες. Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, με την πλάτη στον τοίχο. Η κυβέρνηση προσπάθησε να μας βοηθήσει, πίεσε πολύ τη FIFA, αλλά δεν ήταν δικό της θέμα. Να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου προς τον κ. Γεραπετρίτη, γιατί είχαμε μια έντονη κουβέντα. Κάποια στιγμή ξέφυγα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Η ΕΠΟ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ είναι επικίνδυνοι, το λιγότερο. Ο νομικός μας σύμβουλος επισκέφθηκε τον κ. Μπάρτζη και αυτός είπε να μην ανησυχούμε και ότι θα στείλει η ΕΠΟ τα απαιτούμενα στη FIFA. Θα απαντούσε η ΕΠΟ και θα έκλεινε το θέμα. Δεν ενημερωθήκαμε για τη θέση της FIFA, που έλεγε ότι έπρεπε να κοινοποιηθούν οι αποφάσεις, για μένα υπάρχει δόλος και θα κινηθεί η ομάδα νομικά προς πάσα κατεύθυνση. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το ότι φτάσαμε εδώ πέρα για το ban οι κ. Γραμμένος, Μπάρτζης, Δέδες και Δαβάκης».

Ο Aγγελος Χαριστέας αποκάλυψε: «Ηρθε ο Σάκιτς, περνάει ιατρικές και υπογράφει, ενώ έχουμε κάνει κι άλλες συμφωνίες με παίκτες. Υπάρχει σοβαρότητα στον Άρη και μετά τους Κουέστα, Ματίγια είμαστε σε συζητήσεις για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, αλλά και την παραμονή των Μπρούνο Γκάμα, Ούγκο Σόουζα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ