Στο κλαμπ των singles ξανά η Ιωάννα Μπέλλα! Χώρισε από τον Γιάννη Λεωνίδου


Μπορεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα η κάμερα του Mykonos Live TV να είχε εντοπίσει τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου ν’ απολαμβάνουν τη βόλτα τους δείχνοντας ερωτευμένοι, ωστόσο τα δεδομένα στην προσωπική τους ζωή έχουν πλέον αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα znews, οι δύο νέοι που ήταν ζευγάρι από τον περασμένο Δεκέμβριο χώρισαν, και μάλιστα όχι τόσο φιλικά. Άτομα από το περιβάλλον του μοντέλου αναφέρουν πως υπήρξαν συμπεριφορές από τη μεριά του επιχειρηματία οι οποίες έθιξαν την αξιοπρέπεια της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να το τελειώσει.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης Λεωνίδου, ο οποίος έχει δική του εταιρεία ενοικίασης ιδιωτικών αεροπλάνων, έφυγε από το κοσμικό νησί όπου απολάμβαναν μέχρι πρότινος τις διακοπές τους, ενώ η Ιωάννα Μπέλλα παρέμεινε εκεί.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού έγινε γνωστό τον περασμένο Ιανουάριο, μόλις έναν μήνα μετά τη γνωριμία τους. Η καλλονή από τη βόρεια Ελλάδα το είχε παραδεχτεί ανοιχτά τότε σε δηλώσεις της στις κάμερες, δίχως ωστόσο ν’ αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της. «Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και σε ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ, οπότε είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, θα μπορούσα να πω ότι είμαι ερωτευμένη. Με σέβεται πάρα πολύ, που για μένα είναι το παν, και δεν υπάρχει καθόλου ζήλια, κάτι που δεν μπορώ να έχω στη σχέση μου» είχε πει χαρακτηριστικά. Αν ισχύουν λοιπόν οι πληροφορίες ότι χώρισαν γιατί έθιξε την αξιοπρέπειά της, τότε μάλλον η Ιωάννα δεν τον είχε «διαβάσει» καλά στην αρχή της σχέσης τους.

View this post on Instagram

…ONLY LOVE…

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna) on

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ