Κορονοϊός: Ο απίστευτος νόμος που επιτρέπει να σου γκρεμίσουν το σπίτι!


Και όμως, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να μείνετε άστεγοι!

Ο κορονοϊός καλπάζει πάνω στον πλανήτη, με τα κρούσματα ολοένα να αυξάνονται.

Η ανησυχία των υγειονομικών αρχών προφανώς και είναι έκδηλη με τα πρωτόκολλα να μοιάζουν μέχρι στιγμής… ανήμπορα να κρατήσουν την πανδημία του covid-19 σε χαμηλό επίπεδο.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ένας απίστευτος νόμος από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος πέρασε από το Κοινοβούλιο το μακρινό 1984 και ονομάζεται «Έλεγχος Ασθενειών», ή στα αγγλικά «Control of Disease Act».

Αυτός ο συγκεκριμένος νόμος είναι άγνωστο αν υπάρχει και σε άλλες χώρες, ακόμη και στη δική μας, και αν ενεργοποιηθεί μάλλον τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από όσα ζούμε.

Τι λέει λοιπόν αυτός ο νόμος; Πως για να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία το κράτος έχει δικαίωμα να γκρεμίσει το οίκημα ατόμου το οποίο έχει μολυνθεί, το όχημα του και οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο!

Στον συγκεκριμένο νόμο υπάρχει και η δικαιοδοσία στην αστυνομία να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο ώστε να φορέσει ο κόσμος μάσκα.

Ελπίζουμε να μην δούμε ποτέ το συγκεκριμένο σενάριο να γίνεται πράξη, γιατί αν γίνει πραγματικότητα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ