Η νέα σειρά του Alpha «Αγγελική» φιλοδοξεί να χτυπήσει τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1


Η «Αγγελική», όπως θα λέγεται η καινούργια δραματική σειρά του Alpha, έρχεται με φόρα για να κοντραριστεί στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen με τη Λενιώ Σταμίρη και τις λοιπές «Άγριες μέλισσες».

Σε μια φρέσκια, όμορφη και ταλαντούχα τηλεοπτική πρωταγωνίστρια επενδύει ο Alpha στη νέα, φιλόδοξη παραγωγή του. Πρόκειται για τη Μαίρη Μηνά, η οποία διαπρέπει τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας, ερμηνεύοντας απαιτητικούς ρόλους. Όπως συνέβη πέρσι στον ΑΝΤ1, όταν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος επέλεξε τρία «άκαυτα» πρόσωπα με θεατρικές περγαμηνές για να υποδυθούν τις τηλεοπτικές αδελφές Σταμίρη, έτσι και τη φετινή σεζόν ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος και ο σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλης διάλεξαν την πρωταγωνίστριά τους από το «φυτώριο» του ελληνικού θεάτρου.

Ήδη ο σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του σίριαλ καθώς και μια γεύση από την υπόθεση. «Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;» Αυτό το ερώτημα υπογραμμίζει δραματουργικά την προσωπική ιστορία κάθε ήρωα της «Αγγελικής». Κρυμμένα μυστικά, πάθη κι έρωτες έρχονται στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πρωταγωνιστές, σε μια σύγχρονη και δυνατή ιστορία. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν σε φυσικούς χώρους εντός Αττικής και θα συνεχιστούν σε διαφορετικούς χώρους και τοποθεσίες.

Τη νέα τηλεοπτική πρωταγωνίστρια θα πλαισιώσουν σημαντικοί ηθοποιοί, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της. Θα υποδυθεί μια δυναμική και αυταρχική μητέρα τεσσάρων γιων, που είναι η αρχηγός μιας ισχυρής οικογένειας. Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα τελείως διαφορετικό από αυτόν του Μίλτου στο «Κόκκινο ποτάμι», ο Πάνος Βλάχος, που επέστρεψε από την Αμερική για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά του Alpha, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Νάντια Μπουλέ, η Δήμητρα Σιγάλα, η Μαρία Φιλίππου, αλλά και η Εριέττα Μανούρη, την οποία είδαμε σε flashbacks στις «Άγριες μέλισσες», στον ρόλο της νεκρής μητέρας των αδελφών Σταμίρη.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την αθλητική δημοσιογραφία! Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Παπαχρήστου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ