Τον… σκυλόβρισε και τον απείλησε με μαχαίρι, επειδή κυκλοφορούσε με μάσκα!


Χυδαία φραστική επίθεση υπό την απειλή μαχαιριού δέχθηκε επιχειρηματίας της Καλύμνου από άγνωστο, επειδή… κυκλοφορούσε με μάσκα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας kalymnos-news.gr, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο επιχειρηματίας, κατευθυνόμενος με το φορτηγό του προς το λιμάνι της Καλύμνου, σταμάτησε έξω από την Εθνική Τράπεζα καθώς συνάντησε κίνηση. Τότε, ένας άγνωστος που οδηγούσε ποδήλατο, περνώντας από δίπλα του άρχισε να του φωνάζει με επιθετικό τρόπο «βγάλε το σώβρακο από τη μούρη σου!».

Και όταν ο επιχειρηματίας του ζήτησε -ευγενικά- το λόγο, ο ποδηλάτης, ερχόμενος πιο κοντά και ακουμπώντας την πόρτα του αυτοκινήτου του, συνέχισε να τον βρίζει, επειδή απλώς φόραγε τη μάσκα του! Τελικά, ο επιχειρηματίας απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά 45 λεπτά αργότερα, επιστρέφοντας στο κατάστημά του, άκουσε και πάλι φωνές και βρισιές. Σύντομα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο, το οποίο, στεκούμενο απέναντί του, εξακολουθούσε να τον βρίζει σε έξαλλη κατάσταση για τη μάσκα που φορούσε.

Τράβηξε μαχαίρι

Και όταν ο επιχειρηματίας, σε έντονο πλέον ύφος, του φώναξε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον βρίζει και «ποιο είναι το πρόβλημά του τέλος πάντων», εκείνος έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι (20-30 εκ.) από την πλάτη του και το έστρεψε απειλητικά προς το μέρος του πρώτου!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο επιχειρηματίας κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου κατήγγειλε την επίθεση εναντίον του.

Ως φαίνεται, την ώρα που η Κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει πρόσθετα μέτρα προς αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, με τα κρούσματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα να ξεπερνούν σχεδόν καθημερινά το «φράγμα» των 100, και η χρήση μάσκας είναι πλέον νόμος, μερίδα των πολιτών όχι μόνο αρνείται να συμμορφωθεί στις επιταγές του νόμου, μιλώντας για συνωμοσιολογία, αλλά προβαίνει σε ακραία φραστικά επεισόδια και προπηλακισμούς απέναντι σε ευσυνείδητους πολίτες που επιμένουν να κυκλοφορούν με μάσκα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ