Γλέντι στην Ικαρία: Ιδιώτης που διατηρεί καφενείο στην πλατεία του χωριού ο… ηθικός αυτουργός


Ιδιώτης «κρύβεται» πίσω από το… τρικούβερτο γλέντι στην Ικαρία που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους!

Ειδικότερα, με σχετική ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο Στέλιος Σταυρινάδης, Ικαριώτης και μέλος του Συλλόγου της Ακαμάτρας, του χωριού όπου έλαβε χώρα το… ατυχές συμβάν, έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξηγεί πως πίσω από το γλέντι που στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται ιδιώτης που λειτουργεί καφενείο στην πλατεία του χωριού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το Σύλλογο. Η εν λόγω εκδήλωση «δεν ήταν πανηγύρι του χωριού, ούτε διοργανώθηκε από το Σύλλογο του χωριού», τονίζει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε την ανάρτηση του κου Στέλιου Σταυρινάδη:

«Μετά τις δημοσιεύσεις που είδαμε σήμερα για την Ικαρία και μάλιστα για την Ακαμάτρα οφείλουμε να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα
Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν πανηγύρι του χωριού, ούτε διοργανώθηκε από το Σύλλογο του χωριού.

Διοργανώθηκε από ιδιώτη που λειτουργεί καφενείο, στην πλατεία του χωριού μας. Προφανώς εκεί δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Γι αυτό, όμως, εκείνοι που πρέπει να το επιβλέψουν και να το ελέγξουν είναι οι αρχές και δεν ευθύνονται οι Ακαματριώτες και ο Σύλλογος του χωριού.

Στην Ικαρία δεν κυριαρχεί το «χαλαρά» και η ανευθυνότητα. Στην Ικαρία δεν έχουμε τον «χαβά» μας Εδώ οι κάτοικοι είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αναλογιζόμαστε τους κινδύνους παρακολουθούμε τα νέα δεδομένα και χωρίς να φοβόμαστε χωρίς να τρομοκρατηθούμε χωρίς να χάσουμε την κοινωνικότητα την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για τα κοινά ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!

Και για ένα επιπλέον λόγο: το νοσοκομείο μας υποστελεχωμένο και δίχως τον απαιτούμενο εξοπλισμό ξέρουμε πως δεν θα αντέξει την περίθαλψη κρουσμάτων (που όλοι απευχόμαστε). Αν έχουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις, αλίμονο μας.

Ο Σύλλογος του χωριού έχει από την αρχή του καλοκαιριού ματαιώσει το Πανηγύρ. Επιπρόσθετα, την προηγούμενη από το γεγονός μέρα σε ανοιχτό ΔΣ ματαίωσε όλες τις εκδηλώσεις μικρής κλίμακας που είχε προγραμματίσει για τον Αύγουστο και έκανε έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες του χωριού να αποφύγουν εκδηλώσεις κάθε μορφής που θα μπορούσαν να προκαλέσουν συνωστισμό και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Δυστυχώς κάποιοι, με επιπόλαιες και απερίσκεπτες ενέργειες, δίνουν την ευκαιρία στα κανάλια και τις εφημερίδες να βγάζουν για το χωρίο μας και την Ικαρία μια ψεύτικη εικόνα, αναντίστοιχη με την πραγματικότητα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ