Άρχισαν τα όργανα για το «Τουρισμός για όλους»: Καταγγελία για τριπλασιασμό τιμών από ξενοδοχεία!

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία, αναφορικά με μια δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει τους τυχερούς(;) του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», προχώρησαν δικαιούχοι, καθώς κάνουν λόγο για… τριπλασιασμό των τιμών στα συμμετέχοντα καταλύματα!

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι του προγράμματος, αναγνώστες του aftodioikisi.gr. προχώρησαν σε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία τα ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του προγράμματος με τα οποία ήρθαν σε επαφή, τους πληροφόρησαν ότι, αν έκλειναν δωμάτιο χωρίς τη χρήση voucher, η τιμή θα ήταν… πολύ χαμηλότερη!

Και όταν οι δικαιούχοι ρώτησαν «γιατί συμβαίνει αυτό», η… καταπληκτική απάντηση των εκπροσώπων των καταλυμάτων ήταν «γιατί το κράτος θα μας πληρώσει σε ένα χρόνο»!

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

«Θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για μια πτυχή του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” στο οποίο είμαστε δικαιούχοι. Τηλεφωνώντας όμως στα ξενοδοχεία- ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για να κλείσουμε ημερομηνία κτλ. μας λένε ότι αν πηγαίναμε χωρίς τη χρήση voucher η τιμή θα ήταν πολύ πιο οικονομική από ότι με τη χρήση voucher.

Για παράδειγμα, σε ξενοδοχείο με τιμή 120 ευρώ το βράδυ χωρίς τη χρήση voucher, με τη χρήση του κουπονιού, η τιμή ανεβαίνει στα 380 ευρώ! Οπότε η έκπτωση του 50% ή 60% πραγματοποιείται επί της τελευταίας τιμής, η οποία είναι η δηλωθείσα στο υπουργείο.

Σε ερώτημά μας γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση ήταν “γιατί το κράτος θα μας πληρώσει σε ένα χρόνο”.

Τελικά ποιον αφορά η επιδότηση; τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες ή τα ξενοδοχεία;»

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ