Ανθή Βουλγάρη προς όλες τις νύφες: «’Οταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός»

Μετά από την επιληπτική κρίση που έπαθε με αποτέλεσμα να προβεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, η Ανθή Βουλγάρη, η οποία σφύζει από υγεία, έχει κάνει τον απολογισμό της για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα και χαίρεται τον έρωτα της με τον σύντροφό της στο Πήλιο.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού γίνονται πολλές αλλαγές σχετικά με τους γάμους και είναι λογικό πολλές νύφες να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σκεπτόμενες τους περιορισμούς που αναγκάζονται να υποστούν, εκείνη την σημαντική μέρα της ζωής τους.

Η Ανθή Βουλγάρη, που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα παροτρύνει τις μέλλουσες νυφούλες να μην αγχώνονται, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι οι στιγμές που βιώνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ανήμερα εκείνης της δύσκολης περιόδου που πέρασε με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε ένα μακροσκελές κείμενο μεταφέροντας αυτό το σπουδαίο μήνυμα.

«Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο – έτσι τουλάχιστον πίστευα-έπαθα την πρώτη επιληπτική κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιώνουν πως ουδέν μονιμότερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!! Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου – ποιος θα το περίμενε ε -και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού.. Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιόλας. Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογένεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τέλος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή.. ❤️ Νυφούλες μου don’t worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever #welovepelion #weddingvibes #love #livelovelaugh #bridestobe2020»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ