Ηλικιωμένο ζευγάρι φόρεσε ξεχασμένα ρούχα από το καθαριστήριο και έγιναν fashion influencers


Η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός! Αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Ταϊβάν, το οποίο κατάφερε να γίνει influencer.

Η Hsu Hsiu-e και ο Chang Wan-ji, ετών 84 και 83 αντίστοιχα, έπειτα από παρότρυνση του 30χρονου εγγονού τους, φωτογραφήθηκαν με ρούχα τα οποία είχαν ξεχαστεί τις τελευταίες δεκαετίες στο καθαριστήριο, το οποίο έχουν εδώ και 70 χρόνια.

Στόχος του εγγονού τους ήταν να τους κάνει να περάσουν το χρόνο τους πιο ευχάριστα. Οι παππούδες του, αφού πόζαραν στον φακό σαν επαγγελματίες μοντέλα, τους δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, με την ονομασία «θέλω να τους δείξω σα νέους».

Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να έχουν αυτή την απήχηση, όμως με την βοήθεια του στυλίστα τους, (του εγγονού) οι φωτογραφίες έχουν κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ο 84χρονος Chang Wan-ji, επιμελείται μόνος του το στυλ του φορώντας πάντα καλοσιδερωμένα κοστούμια, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει το καθαριστήριο του.

Η 83χρονη Hsu Hsiu-e, στα νιάτα της ασχολιόταν με την μόδα, καθώς όπως αποκαλύπτει ο εγγονός τους, τα ρούχα της, που έμοιαζαν με αυτά που φορούσαν τότε οι σταρ του σινεμά, είχαν καταβάλει 2 ολόκληρες ντουλάπες.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έχει γίνει viral και ήδη έχει αποσπάσει χιλιάδες follwers αναμένοντας για τις επόμενες φωτογραφίες.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ