Οι πρώτες δηλώσεις της Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε (video)


Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, ενόσω απολάμβανε τις διακοπές της στην Κύθνο, έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, η οποία περνά δύσκολες ώρες από χθες, εμφανώς ταλαιπωρημένη από την περιπέτεια της υγείας της αλλά ταυτόχρονα συγκινημένη, θέλησε να ευχαριστήσει το εθνικό σύστημα υγείας για την άμεση διακομιδή της από την Κύθνο στην Αθήνα, καθώς και τον γιατρό της κ. Σπυρίδωνος.

Όπως φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της, είχε ένα 5ωρο χειρουργείο και ο γιατρός της έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Τέλος, έσπευσε να ευχαριτήσει από καρδιάς όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και της έστειλαν ευχές.

Σημειώνεται, ότι η ‘Ερρικα Πρεζεράκου τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα του ταχύπλοου όταν -κάτω από άγνωστες συνθήκες- έπεσε στη θάλασσα και έγιναν προσπάθειες συγκόλλησής τους. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κατάσταση σοκ από την Κύθνο στην Αθήνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ