Άλυτο το πρόβλημα! Πάλι έμπασε νερά το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας

Πλημμύρισε για πολλοστή φορά το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, με την προ ημερών Αυγουστιάτικη νεροποντή να φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια τα γνωστά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει το κτίριο, λόγω παλαιότητας. 

Στο ίδιο έργο θεατές, οι υπάλληλοι του Μεγάρου το μεσημέρι της Πέμπτης άφησαν τα γραφεία τους και επιχείρησαν να απομακρύνουν τα νερά με σκουπόξυλα, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση μετέτρεψε τις σκάλες σε «καταρράκτες» και από τις δύο πλευρές του Μεγάρου, από τον 4ο όροφο μέχρι και το ισόγειο!

Για την απάντληση των υδάτων κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, ενώ για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων ελήφθησαν πρόσθετα μέτρα. Η βροχόπτωση εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι, την ώρα που ευτυχώς βρίσκονταν στο κτίριο δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι εργάστηκαν για την απομάκρυνση των βρόχινων υδάτων, αλλά και για την καθαριότητα του χώρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», η εισροή βρόχινων υδάτων στο εσωτερικό του δικαστικού κτιρίου είναι συχνό φαινόμενο, εξαιτίας της παλαιότητάς του, κάτι που κατ’ επανάληψη έχει επισημάνει και ο Σύλλογος των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ