Κορωνοϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη από Μόσιαλο για την Ελλάδα

Ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο London school of economics, Ηλίας Μοσιαλος, με προσωπική του ανάρτηση στο facebook κάνει μία εφιαλτική πρόβλεψη για τα πραγματικά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8 με 10 φορές μεγαλύτερος από αυτά που ανακοινώνονται!

 

Η πρόβλεψη αυτή τινάζει στον αέρα όλα τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνονται και οδηγεί στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση εφάρμοσε συγκεκαλυμμένα μία πολιτική ανοσίας της αγέλης, η οποία δεν έχει λειτουργήσει πουθενά όπου κι αν εφαρμόστηκε. Σε συνδυασμό μάλιστα με την επιτυχημένη διαχείριση του πρώτου κύματος η οποία κινήθηκε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από ότι ισχύει σήμερα, φτάνουμε στο σημείο να έχουμε υποστεί και την οικονομική καταστροφή και να έχουμε μπροστά μας τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

 

Εάν οι προβλέψεις του καθηγητή επιβεβαιωθούν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το εμβόλιο αργεί ακόμα να είναι διαθέσιμο για τους πολίτες, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε σε πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς αυτή τη φορά να έχουμε το προνόμιο της χαμηλής διασποράς της πανδημίας. Να σημειώσουμε δε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος δεν εκφράζει κάποια »αντικυβερνητική άποψη», αλλά καθαρά επιστημονική.

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του:

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ