Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον Γερμανό παιδόφιλο


Σπουδαία νίκη των γερμανικών Αρχών.

Μια εξέλιξη που αλλάζει κατά πολύ την ροή της υπόθεσης της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, έγινε γνωστή καθώς ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, που είναι νούμερο ένα ύποπτος, δεν θα αποφυλακιστεί!

Αυτό αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει ο Μπρίκνερ μετά την άρνηση και των γερμανικών Αρχών για αποφυλάκισή του.

Ο Μπρίκνερ βρίσκεται στη φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών και ενώ έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, οι εισαγγελικές Αρχές αρνούνται να τον αποφυλακίσουν καθώς εκτιμούν πως σε μια τέτοια περίπτωση θα χαθεί κάθε ελπίδα για να βρεθεί η Μαντλίν.

Την ίδια ώρα, οι ερευνητές δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να εντοπίσουν στοιχεία τα οποία θα «δέσουν» τον Μπρίκνερ με την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Οι δικηγόροι του Μπρίκνερ τονίζουν πως η απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου είναι ανεπίτρεπτη και παράνομη και για τον λόγο αυτό στράφηκαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο κράτησε την αρχική γνωμοδότηση.

Αμίλητος ο Γερμανός παιδόφιλος

Σε μέγα φιάσκο εξελίσσεται η επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας για να «δέσει» τον Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Μπρίκνερ, ο πελάτης του δεν θα μιλήσει ποτέ στις Αρχές, δεν θα απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα του γίνει ενώ δεν έχει λόγο να μιλήσει καθώς δεν έχει να κρύψει τίποτα!

«Οι εισαγγελείς δεν μπορούν να αποδείξουν κανένα έγκλημα καθώς δεν έχουν το οποιοδήποτε στοιχείο ενώ ούτε ο πελάτης μου υπάρχει περίπτωση να τους μιλήσει. Μπορώ να σας πω με κάθε βεβαιότητα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τις Αρχές», δήλωσε ο δικηγόρος, Friedrich Fulscher.

Οι γερμανικές Αρχές είναι πεπεισμένες πως ο Μπρίκνερ είναι ο άνθρωπος που απήγαγε και πιθανότατα δολοφόνησε την Μαντλίν Μακάν το 2007 από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Ο Μπρίκνερ αυτή την στιγμή έχει καταθέσει και μια δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης καθώς έχει συμπληρώσει τα 2/3 της ποινής του για εμπορία ναρκωτικών και βάση νόμου πρέπει να αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές του Μπράουνσβαϊγκ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ