Αλβανοί τσακώθηκαν σε καφενείο και ο ένας εξ αυτών πήγε και επιτέθηκε στη γυναίκα του άλλου!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε καφενείο της Ηράκλειας στη Λαμία, όταν δύο θαμώνες αλβανικής καταγωγής, διαπληκτίστηκαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ενώ οι δύο άνδρες συζητούσαν, ξαφνικά ξέσπασε ανάμεσά τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και να πιαστούν στα χέρια.

Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ειδοποίησε τα αδέρφια του, τα οποία έσπευσαν στο καφενείο, δίχως όμως να μπορέσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους θαμώνες, ο εξοργισμένος αλλοδαπός έκανε σμπαράλια τα μπουκάλια της μπύρας και απειλούσε ασταμάτητα τον ομοεθνή του, ενώ παράλληλα τα αδέρφια του προσπαθούσαν μάταια να τον «συμμαζέψουν».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο άνδρας έφυγε έξω φρενών από το καφενείο και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή της Δαμάστας, όπου μένει ο άλλος Αλβανός. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στο σπίτι του και αναζήτησε τη σύζυγό του, την οποία δεν δίστασε να χτυπήσει στο κεφάλι με ένα κομμάτι ξύλο.

«Πήγε στο σπίτι και χτύπησε την γυναίκα μου με ένα ξύλο, τώρα το ΕΚΑΒ την πάει στο Νοσοκομείο» έλεγε λίγα λεπτά μετά το συμβάν ο σύζυγος της σε πρατήριο της περιοχής, όπου συνομίλησε με τους έντρομους κατοίκους που τον ρωτούσαν τι συνέβη. «Είδαμε ότι υπήρξε ένταση και πως κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο έφυγε και κατευθύνθηκε προς την Δαμάστα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα χτυπήσει την γυναίκα του άλλου. Υπήρχε ένταση, πιάστηκαν και στα χέρια κάποια στιγμή αλλά το πράγμα ξέφυγε στην συνέχεια…» τόνισαν όσοι ήταν μπροστά στο γεγονός.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα, την οποία μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο, με σκοπό να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, η Αστυνομία αναζήτησε τον δράστη, ο οποίος μετά την πράξη του έγινε «καπνός».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ