Το Open του Σαββίδη διαψεύδει τις φήμες για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το κεντρικό δελτίο

Με μια επίσημη (και αιχμηρή!) ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη ξεκαθάρισε πως η έγκυος anchorwoman Νίκη Λυμπεράκη θα παραμένει κανονικά στο πόστο της μετά τη γέννηση του παιδιού της, διαψεύδοντας οποιοδήποτε σενάριο κυκλοφορεί περί απομάκρυνσης της δημοσιογράφου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή περί αλλαγής στη μορφή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρότι η «Espresso» έγκαιρα και έγκυρα είχε καταστήσει σαφές σε σχετικό θέμα της από την προηγούμενη εβδομάδα πως η Νίκη Λυμπεράκη θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις ειδήσεις στο Open μόλις ολοκληρωθεί η άδεια της εγκυμοσύνης της, πολλές ήταν οι κακές γλώσσες που δεν σταμάτησαν να λένε ότι στο κανάλι σκέφτονται έντονα την απομάκρυνσή της. Αναπόφευκτα λοιπόν το Open προχώρησε στην αποστολή ανακοίνωσης στα media.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν, «τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Το Open διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή. Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται “με το καλό” στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ