Αναχωρούν οι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου: Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά


Αυξημένη είναι και σήμερα Τρίτη (11/08) η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου.

Ο κόσμος, αν και δηλώνει προβληματισμένος από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, αναχωρεί για τα νησιά.

Όλοι οι επιβάτες φορούν την προστατευτική μάσκα πριν επιβιβαστούν στα πλοία και τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους.

Αρκετοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν τους νέους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, όπως το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ σε ορισμένα νησιά.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση ανοικοίνωσε τη Δευτέρα (10/8) νέα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) δεν θα πραγματοποιεί φέτος, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι στα χερσαία σύνορα της χώρας, καθιστάται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ πριν την είσοδο στη χώρα με πτήσεις από συγκεκριμένες χώρες, ενώ σε μια σειρά από περιοχές, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα είναι κλειστά από τις 00:00 το βράδυ μέχρι τις 07:00 το πρωί της επομένης.

Στη αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, εστιατόρια κτλ.) από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 07:00 το πρωί σε συνολικά 15 περιοχές της χώρας.

Όπως εξήγησε το μέτρο που θα τεθεί σε εφαρμογή από σήμερα, 11 Αυγούστου, μέχρι τις 23 Αυγούστου μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ