Ρινγκ το χειρουργείο: Γιατρίνα πλακώθηκε με νοσοκόμα την ώρα της επέμβασης σε νοσοκομείο της Πάτρας


Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, μετά το εξοργιστικό περιστατικό, που όπως καταγγέλλουν, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, μία γιατρός ήρθε σε έντονο διαπληκτισμό με προϊσταμένη νοσηλεύτρια μέσα στο χειρουργείο.

Για το περιστατικό μάλιστα, υπήρξε κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων προς τη διοίκηση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία, η συγκεκριμένη γιατρός δημιουργεί συχνά προβλήματα.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το περιστατικό έγινε την Παρασκευή στα χειρουργεία, το οποίο χαρακτηρίζει ως «αναίτια και προκλητική επίθεση της Ιατρού στην Συναδέλφισσα μας και μέλος του Συλλόγου μας Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια».

Μάλιστα, προειδοποιούν ότι αν η κινητοποίησή τους δεν φέρει λύση στο πρόβλημα, θα επανέλθουν με νέες κινητοποιήσεις, ενώ για την ίδια την γιατρό «επιφυλασσόμεθαμε μετά τις υπηρεσιακές παρεμβάσεις, ακόμη και για τις δικαστικές».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ