Ανοιχτά μπουζούκια και κλαμπ… από το απόγευμα!

Τη στιγμή που το κυβερνητικό επιτελείο ανακοινώνει νέα πιο αυστηρά μέτρα, έχει περιορίσει των αριθμό των παρευρισκόμενων σε μυστήρια και εκδηλώσεις, έχει απαγορεύσει συναυλίες και και όρθιους σε μπαρ και κλαμπ, ήρθε το τελικό «χτύπημα» για τη νυχτερινή διασκέδαση. Τα μαγαζιά σε περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική αλλά και πολλά νησιά μεταξύ των οποίων η Μύκονος, θα κατεβάζουν ρολά από τις 00:00 έως τις 07:00.

Ο Νίκος Βέρτης

Οι επιχειρήσεις διασκέδασης προκειμένου να καταφέρουν να «επιβιώσουν» εν μέσω τουριστικής σεζόν, προχωρούν σε νέο πρόγραμμα με αλλαγή ωραρίου. Σύμφωνα με το thestival.gr, το κέντρο «Όραμα» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ότι θα ανοίγει το πρόγραμμά του στις 20:00 προκειμένου να καταφέρει να ικανοποιήσει όσους θέλουν να διασκεδάσουν και τώρα περιορίστηκαν…Μάλιστα, όσοι κάνουν κρατήσεις θα πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Βέρτης θα βγαίνει στην πίστα στις 21.30.

Κλαμπ στη Χαλκιδική

Την ίδια πρακτική υιοθετούν και διάφορα κλαμπ στη Χαλκιδική προκειμένου να καταφέρουν να συντηρήσουν τα έξοδά τους και να απασχολήσουν το προσωπικό τους, σε μια περίοδο όπου ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και έχει ανάγκη από διασκέδαση. Το παλαιότερο Club της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί από τις 19.00 έως και τα μεσάνυχτα. Το τροποποιημένο ωράριο εφαρμόζεται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ