Εμετικά μηνύματα Τούρκων οπαδών στα social media


Έχουν ξεπεράσει τα όρια! Μετά την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ δέχθηκε εκατοντάδες εμετικά σχόλια από Τούρκους. Μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση, τα social media του «∆ικεφάλου του Βορρά» πήραν αμέσως φωτιά από σχόλια Τούρκων. Ο «∆ικέφαλος» το ανακοίνωσε µέσω των λογαριασμών του στα social media και ξαφνικά Τούρκοι άρχισαν να γράφουν εκατοντάδες υβριστικά και προκλητικά σχόλια µε την Αγία-Σοφία, αλλά και µε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis», εν όψει της «ελληνοτουρκικής αναμέτρησης». Κάτω από τη σχετική ανάρτηση, υπάρχουν σχόλια όπως «οι Τούρκοι έρχονται», «ερχόμαστε για να σας ρίξουμε στα κρύα νερά του Αιγαίου», «κολυμπάτε;» κ.ά.

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, η Μπεσίκτας θα έρθει στην Τούµπα στις 25 ή 26 Αυγούστου. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που ιδρύθηκε το 1903, πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος και βρέθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση λόγω της τιμωρίας που επέβαλε η UEFA στην Τράµπζονσπορ. Προπονητής της είναι ο Σεργκέν Γιαλτσίν, o οποίος επέστρεψε στην Μπεσίκτας στις 29 Ιανουαρίου και αντικατέστησε τον Αµπντουλάχ Αβτσί.

Η τουρκική ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί µε αρκετές αλλαγές στον νοκ άουτ αγώνα µε τον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι αποχώρησαν ως ελεύθεροι οι Ερκίν, Γκιονούλ, αλλά και ο επιθετικός Μπουράκ Γιλµάζ. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Ντιαµπί και Ελνενί. Ωστόσο, στο ρόστερ της παραμένουν παίκτες που ξεχωρίζουν, όπως ο µεσοεπιθετικός Αντέµ Λιάγιτς, ο κεντρικός µέσος Ογκουζάν Οζιακούπ και ο κεντρικός αμυντικός Ντοµαγκόι Βίντα. Παράλληλα, έκλεισε τον Κονγκολέζο µπακ Ν’ Σακαλά από την Αλανιασπόρ και τον Γκοκχάν Ινλέρ από την Μπασάκσεχιρ.

Ψυχρός πόλεμος

Την Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ ματς ο ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό του Champions League

Την τουρκική Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, έπειτα από την κλήρωση που έγινε χτες στη Νιόν της Ελβετίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 ή 26 Αυγούστου στην Τούµπα, αφού ο «∆ικέφαλος του Βορρά» κληρώθηκε ως γηπεδούχος και το παιχνίδι είναι νοκ άουτ. Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι το πιο πιθανό θα ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας σε γήπεδο της Κύπρου, λόγω της απόφασης της UEFA για τη διεξαγωγή των αγώνων σε ουδέτερα γήπεδα λόγω κορονοϊού, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι µία από τις ελάχιστες ασφαλείς χώρες το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούµπα, χωρίς θεατές φυσικά. Αυτό αυξάνει τις ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ, αφού η Μπεσίκτας άρχισε προετοιµασία µόλις χθες και λόγω του προβλήµατος µε την υποτίµηση της τουρκικής λίρας, πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές της έχουν αποχωρήσει. Εκείνος που προέβλεψε το όνοµα του αντιπάλου ήταν ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram, ενώ ο Αµπέλ Φερέιρα έχει ήδη ψάξει την τουρκική οµάδα επειδή «µελέτησε» και τις τρεις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ (Ραπίντ, Βικτόρια Πλζεν, Μπεσίκτας).

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν έγιναν δηλώσεις διθυραμβικού χαρακτήρα από τους παίκτες και τον Φερέιρα, ο οποίος είδε την ομάδα του στο χθεσινό φιλικό µε αντίπαλο την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, στο οποίο χρησιμοποιούσε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του διεθνούς Γεωργιανού Νίκα Νίνουα, ο οποίος ήταν αρχηγός της Ντιναµό Τιφλίδας και πρόκειται για µια πολύ καλή «επένδυση» του «∆ικεφάλου του Βορρά», αφού πρόκειται για έναν παίκτη που είναι 21 ετών. Ο διεθνής µε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γεωργίας αγωνίζεται ως μέσος και είναι αριστεροπόδαρος. Μάλιστα, για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί έντονα και η… Μπεσίκτας, αλλά ο ΠΑΟΚ πρόλαβε να τον κάνει δικό του.

Ο Νίνουα έπαιζε από το 2016 στην πρώτη ομάδα της Ντιναµό Τιφλίδας, έχοντας κερδίσει ένα πρωτάθληµα και ένα Super Cup, ενώ στη διάρκεια της φετινής χρονιάς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γεωργιανού πρωταθλήματος.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ