Πρωτοφανές παραλήρημα Καιρίδη: Δεν υπάρχει παραβίαση από πλευράς της Τουρκίας!


Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και όλο το Αιγαίο με το δάχτυλο στην σκανδάλη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης ξαναχτύπησε στον Σκάι. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Αφού ο ελληνικός λαός έστειλε στη Βουλή έναν άνθρωπο που διατυμπάνιζε ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», γιατί να αλλάξει ρότα;

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι λοιπόν ο Δημήτρης Καιρίδης χαρακτήρισε τον Ερντογάν «λαϊκιστή» και υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από τα τούρκικα σκάφη! Ταυτίστηκε μάλιστα πλήρως με τις τουρκικές θέσεις, λέγοντας ότι η τουρκική νηοπομπή πλέει σε διεθνή ύδατα!

 

Είπε συγκεκριμένα:

«Το Ορούτς Ρέις κινείται σε διεθνή ύδατα. Η υφαλοκρηπίδα είναι ο βυθός. Το ύδωρ πάνω από το βυθό είναι διεθνές και ο καθένας μπορεί να κινείται χωρίς άδεια κανενός. Αυτό λέει το διεθνές δίκαιο.  Εάν ποντίσει καλώδια και κάνει έρευνες, τότε και μόνο τότε, έχουμε παραβίαση της υφαλοκρηπίδας. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα δεν έχουν καλώδια.»

Και συμπλήρωσε αναφορικά με τον Ερντογάν:

«ο Ερντογάν είναι λαϊκιστής. Κάνει και ένα επικοινωνιακό σόου. Πληγώθηκε στον Έβρο. Πληγώθηκε στην προηγούμενη αναδίπλωση. Πληγώθηκε από το ελληνοαιγυπτιακό και από την ευρύτερη απομόνωση στην οποία βρίσκεται»

Να τον χαίρονται!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ