Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου: «Οι προσευχές σας εισακούστηκαν» (video)

Η Έρρικα Πρεζεράκου έστειλε νέο μήνυμα και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της, μετά τη σοβαρή περιπέτειά της.

Η αγαπημένη αθλήτρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στο «Dancing with the stars» και το «J2US», μετά από ατύχημα που είχε με το σκάφος ανοιχτά της Κύθνου οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε 5ωρο χειρουργείο, με τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού σοβαρά τραυματισμένα.

Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα δυστυχώς έχασε το μικρό της δάχτυλο και ως χθες είχε μεγάλη ανησυχία για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσος μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η ίδια, μάλιστα, σε δηλώσεις της είχε ζητήσει από τον κόσμο που τη στήριζε με τα μηνύματά του, να κάνει μια προσευχή για να σωθεί ο παράμεσός της!

Έρρικα Πρεζεράκου

Μετά το χειρουργείο, η πρώην αθλήτρια, έστειλε νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου αποκάλυψε πως ο παράμεσός της είναι λειτουργικός. Εμφανώς συγκινημένη στο βίντεο, δήλωσε: «Να σας πω κάτι. Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός. Είναι εδώ και είναι υγιής και είμαι χαρούμενη. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ