Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Κοκλώνης διεκδικούν τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη


Ο πυρετός των διεργασιών στα κανάλια εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν καλά κρατεί. Αποχωρήσεις, βελούδινα «διαζύγια», θυελλώδη «αντίο» και μετεγγραφές μονοπωλούν στα γραφεία των στελεχών, που δεν έχουν το μυαλό τους στις διακοπές, αλλά στο πώς θα αντέξουν στον ανταγωνισμό και θα φλερτάρουν με την τηλεθέαση. Εκτός από τις εκπομπές, τα σίριαλ και τα shows που έχουν φιξαριστεί, το πήγαινε έλα ανάμεσα σε παρουσιαστές, πανελίστες και δημοσιογράφους καλά κρατεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που δέχεται έντονο «φλερτ» από δύο διαφορετικούς παρουσιαστές είναι και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λεμπιδάκης έχει δεχτεί πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη (με τον οποίο, αν και διατηρεί φιλικές σχέσεις, δεν έχει συνεργαστεί ποτέ) για να κάνει στο Open εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ σε βάθος χρόνου έχει πέσει στο τραπέζι και πρόταση για μια ταξιδιωτική εκπομπή, που θα βγει στον αέρα το 2021.

Όμως ο Κοκλώνης δεν είναι ο μοναδικός που «πρεσάρει» τον γνωστό δημοσιογράφο, μια και έχει δεχτεί πρόταση από τη Φαίη Σκορδά (με την οποία υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός) για να είναι στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό», έχοντας καθημερινή παρουσία, με θεματολογία που θα περιστρέφεται γύρω από gossip και τηλεοπτικά πεδία. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Espresso από τον ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του καναλιού έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του ως καλεσμένου στα μέσα Ιουνίου στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε η ιδέα στο τραπέζι για συνεργασία μαζί του. Μέχρι στιγμής ο δημοσιογράφος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και το δίλημμα για το πού θα καταλήξει είναι μεγάλο.

Δείτε επίσης: Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ανακουφίζονται με την έξαρση κρουσμάτων γιατί… όλα είναι υπό έλεγχο (video)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ