Χατζίδου – Παύλου σκέφτονται να αναβάλουν τον γάμο και την βάφτιση της κόρης τους λόγω κορωνοϊού (video)


Σκέψεις να αναβάλουν τον γάμο τους και τα βαφτίσια της κόρης τους κάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η τραγουδίστρια, βλέποντας χθες τα πλάνα από τα βαφτίσια του γιου του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not», αποκάλυψε πως εκείνη και ο άντρας της σκέφτονται να αναβάλουν τα δύο μυστήρια εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Ωραίες εικόνες, αλλά με πιάνει μια θλίψη» είπε στην αρχή η Ελένη, με τον συμπαρουσιαστή της Γρηγόρη Γκουντάρα να τη ρωτάει τι θα συμβεί με τον δικό της θρησκευτικό γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και με τη βάφτιση της κόρης τους, που έχουν προγραμματίσει.
«Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε ούτε τον γάμο ούτε τη βάφτιση. Ξέρεις, πιο πολύ για τη βάφτιση στενοχωριέμαι… Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι» εξήγησε η Ελένη, με τον Ετεοκλή να συμπληρώνει: «Εχουμε πει σε 150 άτομα. Εγώ φοβάμαι ακόμα και για τα 10 άτομα. Για το παιδί φοβάμαι, και τρία άτομα πλέον είναι επικίνδυνα».

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ