Αντιδρούν οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες για κλείσιμο των μαγαζιών στις 12: «Είναι πιο ασφαλείς σε πλατείες;»

Ως ένα μέτρο που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα χαρακτηρίζουν οι επιχειρηματίες στη Λάρισα το κλείσιμο των μαγαζιών από τις 12 το βράδυ, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, για μια ακατανόητη απόφαση που επηρεάζει όλους τους επαγγελματίες της εστίασης και της αναψυχής και δείχνει την αδυναμία των αρμόδιων φορέων να βάλουν στο στόχαστρο μόνο όσους παρανομούν και δεν τηρούν τα μέτρα κάνει λόγο, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης του νομού Λάρισας Αλέξανδρος Σακελλάρης (φωτό).

Σε όλο τον νομό

Ακόμη, όπως λέει, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός γιατί πρέπει να κλείσουν τα καταστήματα σε όλον τον νομό, όταν τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του Αμπελώνα και όσα εντοπίστηκαν στην πόλη της Λάρισας δεν δικαιολογούν μια τόσο σκληρή απόφαση για έναν κλάδο που ήδη έχει πληγεί από τον ιό.

Επίσης, ο κ. Σακελλάρης δήλωσε πως ο κόσμος που βγαίνει το βράδυ μετά το κλείσιμο των καταστημάτων θα πηγαίνει «άναρχα» σε πάρκα και πλατείες, δηλαδή σε μέρη που είναι δυσκολότερο να ελεγχθούν.

«Πού θα πάνε οι άνθρωποι που θα φύγουν από τα καταστήματά μας στις 12 το βράδυ, πιθανότατα θα πάνε στις πλατείες. Η Λάρισα εκείνη τη στιγμή έχει 30 βαθμούς, πού θα πάνε οι άνθρωποι; Αυτό είναι πιο ασφαλές να πάνε σε πλατείες;» αναρωτιέται ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Λάρισας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ