Ευχάριστα νέα για την Ολίβια Γαβρίλη μετά την αποβολή της

Στις 11 Μαίου η Ολίβια Γαβρίλη, ανάρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και μίλησε ανοιχτά για την αποβολή του τέταρτου παιδιού της.

Η ίδια, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά, πως εκείνη την περίοδο θα ήταν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος

«27/3/20 κρατάω ένα θετικό τεστ. Χαρές, όνειρα!

Όλα ταίριαξαν τέλεια: το μωρό μας ήρθε στον πρώτο μήνα προσπάθειας, θα γεννηθεί πριν τα Χριστούγεννα και το 2021, εκτός από τον γάμο μας που αναβλήθηκε λόγω Covid-19 θα κάνουμε και βάπτιση!

Σήμερα θα ήμουν 9 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος, μόνο που δεν είμαι πια έγκυος. Το σποράκι μας παλινδρόμησε.

Στο ραντεβού μας μετά το Πάσχα η καρδιά του δεν χτύπησε. Η Ελένη μου, η καλή μου φίλη και γιατρός, πάσχιζε να βρει χτύπο, αλλά ήξερε και αυτή κι εγώ από τα πρώτα δεύτερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Πήγα σπίτι περιμένοντας να αποβάλλω. Η Ελένη δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε απόξεση, έχω ήδη τρεις καισαρικές και ήθελε να αποφύγουμε να πειράξουμε τη μήτρα. Η αποβολή άρχισε μετά από 8 μέρες και σήμερα, 6 μέρες μετά ο υπέρηχος έδειξε πως η μήτρα μου είναι πια άδεια.

Αν έκλαψα; Πολύ.

Πριν συλλάβω τον Αρχελάκο μου είχα πάλι μια ατυχία, αλλά είχε φανεί από την αρχή, από τις χοριακές ακόμα. Τώρα ήταν διαφορετικά. Κάναμε όνειρα και για αυτά τα όνειρα κλάψαμε.

Ξέρουμε πως κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένα έμβρυο που η φύση θέλησε να προστατέψει. Όμως όσο συνειδητοποιημένος και ορθολογιστής και αν είσαι, η αποβολή πονάει. Αγκάλιασα αυτόν τον πόνο και τον πήρα ως δώρο. Έχω ήδη τρία παιδάκια. Έχω δίπλα μου έναν σύντροφο θησαυρό. Θα έρθει άλλο μωρό, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει, είμαστε ήδη ευτυχισμένοι και τυχεροί.

Η σκέψη μου είναι στις γυναίκες που πέρασαν και θα περάσουν το ίδιο: η αποβολή είναι ακόμα ταμπού. Όμως είμαστε πολλές! Λένε πως 1 στις 4 γυναίκες θα βιώσει κάποια αποβολή. Και όμως όλες αποφεύγουμε να μιλήσουμε για αυτό, λες και φταίμε, λες και είναι γρουσουζιά, λες και είναι ντροπή. Να στέκεστε πλάι στη φίλη που χάνει ένα έμβρυο. Το ενδιαφέρον σας το έχει ανάγκη.

Εγώ είμαι πια ήρεμη και καλά. «Χαίρομαι» που τουλάχιστον τελείωσε στο σπίτι, εύκολα και χωρίς πολύ πόνο. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, νιώθω ευγνώμων και για αυτή την εμπειρία. Με έκανε να θυμάμαι πως η ζωή δεν μπορεί να έχει μόνο καλά. Πάντα θα έρχονται και δύσκολα.

Ευχαριστώ τον άντρα μου και τα παιδάκια μας που η αγάπη τους ήταν βάλσαμο, τις οικογένειες μας, τους φίλους μου, τη γιατρό μου Ξανθοπούλου Ελένη Γυναικολόγος-Μαιευτήρας.

Τα πάντα ρεί. This too shall pass. Στα όμορφα που θα έρθουν! ❤»

Μετά από αυτή την άσχημη εμπειρία, το χαμόγελο ήρθε ξανά στα χείλη της, αφού η γνωστή δημοσιογράφος διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές ευχούλες για την εγκυμοσύνη. Είχα ένα πολύ ζόρικο πρώτο τρίμηνο με ναυτίες, δυσπεψία και υπνηλία στο μέγιστο βαθμό, για αυτό ψιλοχάθηκα, αλλά τώρα πια στον 4ο μήνα τολμώ να πω πως έχω πάρει αρκετά τα πάνω μου. Η κοιλιά πετάχτηκε χωρίς υπερβολή από την 9η-10η βδομάδα. Η αυχενική πήγε τέλεια και μας έδωσαν μια εκτίμηση φύλου, αλλά θα το οριστικοποιησουμε σε λίγες μέρες με την αγαπημένη μου γιατρό»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ