Βρετανίδα καλλονή κατέρρευσε μέσα σε μπαράκι στα Μάλλια – Στην Κρήτη η κηδεία της


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον αιφνίδιο θάνατο της πανέμορφης Chloe από τη Βρετανία, η οποία «έσβησε» σε ηλικία μόλις 20 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ διασκέδαζε μαζί με την παρέα της σε μπαρ στα Μάλια!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ένας φίλος της εντυπωσιακής Chloe, η οποία συνδύαζε δουλειά και διακοπές στην περιοχή, διασκέδαζαν μαζί το μοιραίο βράδυ που την «πρόδωσε» η καρδιά της.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Όπως έγραψε, η 20χρονη ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και σε κλάσματα του δευτερολέπτου σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα, με αποτέλεσμα οι φίλοι της να καλέσουν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη σώσουν, όμως άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το Cretalive, αναζητήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, από το οποίο δεν φαίνεται να προκύπτει ότι η άτυχη κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η οποία θα ήταν ικανή να της προκαλέσει πρόβλημα. Σύμφωνα, ωστόσο, με μαρτυρίες φίλων της το τελευταίο διάστημα έκανε αυστηρή δίαιτα και δεν τρεφόταν σωστά.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς και οι φίλοι της όμορφης Βρετανίδας που πληροφορήθηκαν τα τραγικά νέα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα εκφραστικά, γαλάζια μάτια της υπέροχης «πριγκίπισσας της διασκέδασης», όπως την αποκαλούν στα μηνύματα αποχαιρετισμού τους στα social media, έκλεισαν για πάντα!

Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν καλά τη Chloe, ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που ζούσε τη ζωή του στο «κόκκινο». Παράλληλα, όμως, ήταν ένα πολύ αγαπητό πλάσμα με ευγενική ψυχή, που ήταν πάντα με το χαμόγελο.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την οικογένεια της άτυχης κοπέλας να ανταποκριθεί στα έξοδα του νοσοκομείου και της κηδείας, κάποια άτομα άρχισαν να συγκεντρώνουν χρήματα διοργανώνοντας ακόμα και διαδικτυακές δημοπρασίες. Η κηδεία της 20χρονης θα γίνει την παραμονή της Παναγίας, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, σύμφωνα με την επιθυμία των γονιών της, οι οποίοι γνώριζαν τη μεγάλη αγάπη της κόρης τους για την Κρήτη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ