Τροχαίο-σοκ!  Αποκεφαλίστηκε 40χρονος μοτοσικλετιστής στη Βουλιαγμένης


Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21.30, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, στο ύψος του City Plaza.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι στη θέα του τραγικού αυτού συμβάντος έμειναν άναυδοι. Όπως ανέφεραν, το κράνος, το κεφάλι και η μηχανή του 40χρονου άντρα βρέθηκαν μακριά από το άψυχο σώμα του και εκτιμάται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, που έχει αναλάβει το περιστατικό, αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση σε ό,τι αφορά τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Διαμελισμένο σώμα

Εικάζεται ότι υπήρχε και δεύτερο όχημα, το οποίο χτύπησε τη μοτοσικλέτα και ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σημείο.

«Εγώ πέρασα λίγο μετά τις 9 από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς την Αθήνα και είδα ένα διαμελισμένο σώμα μοτοσικλετιστή. Υπήρχε κράνος και μηχανή στην άσφαλτο σε διαφορετικά σημεία. Αδυνατώ να πιστέψω την εικόνα που είδα. Σοκαριστικό» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ