Περιφέρεια Αττικής: «Στοπ» στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η απόφαση ελήφθη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους από την Παρασκευή 14 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα, λόγω κορονοϊού.

Η απόφαση ελήφθη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως «στηρίζουμε και επενδύουμε στο σπουδαίο πολιτιστικό κεφάλαιο της Αττικής» αλλά ξεκαθάρισε πως τώρα ύψιστη προτεραιότητα είναι «η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η καλύτερη θωράκιση των πολιτών».

Η ανακοίνωση του Γ. Πατούλη:

«Στηρίζουμε και επενδύουμε στο σπουδαίο πολιτιστικό κεφάλαιο της Αττικής μας, όπως αποδείξαμε και με το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαμε εξαγγείλει για όλη την Αττική.

Δυστυχώς όμως η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική.

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει, καθώς είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα, τους Δήμους για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία, τους πολιτιστικούς φορείς αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ