Αποκαλυπτική Ρέα Τουτουντζή: «Δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί»

Η Ρέα Τουτουντζή ξεκίνησε ως μοντέλο και μάλιστα είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 1994.

Από τότε μέχρι τώρα η ζωή της έχει αλλάξει πορεία και η ίδια είναι πλέον ηθοποιός. Φέτος το καλοκαίρι ήταν σε tour με την θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο».

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά, αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του συζύγου της, επιχειρηματία Γιώργου Ματζούκη, σχετικά με αυτή της την απόφαση.

Μπορεί ένα ζευγάρι να διατηρεί και φιλική σχέση, κάνει καλό;

Βέβαια, εννοείται, είναι ένα κομμάτι από τη βάση της σχέσης. Αν δεν είσαι φίλος με τον άλλο, να μπορείς να μοιραστείς πράγματα, να συζητήσεις τα πάντα, να έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη…

Έχεις πάρει μια συνειδητή απόφαση να μείνεις μακριά από τη μητρότητα, αυτό χρειάστηκε να το εξηγήσεις στο σύζυγό σου;

Όχι, ευτυχώς ήταν κάτι στο οποίο είμαστε κι οι δύο στην ίδια «σελίδα» επί του θέματος. Υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα κι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε τα ίδια. Επειδή η κοινωνία μας μας έχει πλασάρει μια συγκεκριμένη κατάσταση και πορεία ζωής, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό για όλους. «Παντρέψου, κάνε παιδιά», «Έκανες ένα παιδάκι, κάνε και δεύτερο»… Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής. Δε σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί. Θεωρώ πιο έντιμο να το πεις αυτό, ξεκάθαρα και ειλικρινά, παρά να κάνεις ένα παιδί γιατί πρέπει και μετά να είσαι δυστυχής ή να κάνεις τη ζωάρα σου και να το «παρκάρεις» κάπου. Έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν είναι ωραίο, είναι θλιβερά, είναι κρίμα από τον Θεό, γιατί τα παιδάκια τραβάνε όλο το… μανίκι κι είναι αμαρτία.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ