Οι επιστολές Τσαβούσογλου στους ευρωπαίους υπουργούς, κρύβουν λαβράκι

Πυρετωδώς δουλεύει ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας ενόψει της έκτακτης συνόδου κορυφής των υπουργών της ευρωπαϊκής ένωσης που θα ασχοληθεί με την τουρκική προκλητικότητα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Έστειλε λοιπόν επιστολές σε όλους τους ευρωπαίους υπουργούς, με τις οποίες εξηγεί τις θέσεις της Τουρκίας για την περιοχή, συκοφαντεί για μία ακόμη φορά την Ελλάδα και την Κύπρο, μιλά για το ψευδοκράτος του Αττίλα σαν να είναι ισότιμο κράτος ενώ δεν το αναγνωρίζει κανένας, αλλά έχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο.

 

Αναφερόμενος ο Τσαβούσογλου στην επιστολή του για την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, υποστηρίζει ότι αυτή η συμφωνία παραβιάζει εκτός από την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας και την υφαλοκρηπίδα του …Λιβάνου! Αυτό φυσικά είναι ένα μεγάλο «λαυράκι«. Τι δουλειά έχει στα αλήθεια η Τουρκία με τον Λίβανο; Όσοι γνωρίζουν την χώρα, ξέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της, τόσο οι ελληνορθόδοξοι Ρωμιοί, όσο και οι σιίτες μουσουλμάνοι, θεωρούν την Τουρκία θανάσιμο εχθρό!

 

Πως λοιπόν έρχεται σήμερα η Τουρκία και παριστάνει την προστάτιδα του Λιβάνου; Το προφανές είναι ότι η Τουρκία εκμεταλλεύεται την ακυβερνησία που επικρατεί στην χώρα λόγω της τεράστιας εκρήξεις που προκάλεσε ανείπωτη τραγωδία. Πως είναι δυνατόν πάντα οι τραγωδίες των άλλων χωρών «συμπτωματικά« να ωφελούν την Τουρκία, αυτό είναι ένα «ανεξήγητο μυστήριο«.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ