Οι νέοι και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού ανησυχούν τους επιστήμονες: «Παιδιά βοηθήστε, σας χρειαζόμαστε» (video)

Η ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις των επιστημόνων (και όχι μόνο) για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, εκφράζεται με όλους τους τρόπους, από εκκλήσεις στη λογική, μέχρι δραματικές εκκλήσεις. Στο επίκεντρο των ημερών έχουν βρεθεί οι νέοι.

«Παιδιά βοηθήστε, σας χρειαζόμαστε»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είπε στον ΣΚΑΪ πως δεν φοβάται παραπάνω από τις προηγούμενες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο, ή την επιστροφή των εκδρομέων. Για μια ακόμη φορά έκανε έκκληση στους νέους τονίζοντας πως χρειάζεται η συνεργασία τους:

«Οι νέοι είναι πιο εκτεθειμένοι στο να μολυνθούν, γιατί είναι οι δραστηριότητές τους τέτοιες. Είναι όμως και πιο προστατευμένοι από το συγκεκριμένο ιό, γιατί νοσούν ελαφρύτερα. Τους νέους να τους αντιμετωπίζουμε με κατανόηση. Χρειαζόμαστε τη συνεργασία τους. Παιδιά βοηθήστε, σας χρειαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει με νόημα: «Είναι ένας δύσκολος κάβος που θα πρέπει να τον ξεπεράσουμε με προσοχή και ασφάλεια. Για όποιον δεν ανησυχεί για την υγεία του αλλά για την οικονομία, έχει συμφέρον να τηρήσει τα μέτρα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ