Μπόσνιακ, Αλεξάνδρου και Λάσκος θα είναι τελικά οι κριτές στο «Style me up»! Οικοδέσποινα η Μπακοδήμου


«Style me up» με Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιάννη Λάσκο. Μπορεί να πέρασαν πολλοί και διάφοροι από δοκιμαστικό για μια θέση στην κριτική επιτροπή του νέου reality game του Open, με θέμα το στιλ, ωστόσο μια γυναίκα και δύο άντρες θα καθίσουν τελικά στο πάνελ απέναντι από την οικοδέσποινα του show Μαρία Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η λαμπερή σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, πρώην διεθνές μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας με επιτυχία και εκτός συνόρων, ήταν η πρώτη που έκλεισε με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Συνεργάτης της Μενεγάκη

Ακολούθησε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του χώρου της μόδας, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εμπειρία στα πάνελ, καθώς υπήρξε και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Η τριάδα συμπληρώθηκε, όπως ακούγεται, με τον γνωστό σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο, ο οποίος είχε για χρόνια τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον οίκο Konstantinos Melis by Laskos.

Να θυμίσουμε ότι το «Style me up» του Open είναι ένα reality που έχει καταγράψει επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί κι αυτό διότι αφορά και τα δύο φύλα.

Οι συμμετέχοντες είναι γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν το στιλ τους και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ